Uskotko luovien ideoiden voimaan muuttaa maailmaa?

Haluamme joukkojemme etunenään luovan johtajan. Tehtävänäsi on kehittää luovasta tuotteesta vielä nykyistäkin ehompi tarjoten virikkeitä, inspiraatiota, työkaluja, tukea, kriittistä silmää sekä vaihtoehtoisia näkemyksiä. Joukoltasi vaadit yhä parempia ideoita, uusia tulokulmia, ajattelun avaruutta, briiffin sisäistämistä, rohkeutta, hulluutta ja tarkkuutta.

Luova suunnittelu on liiketoimintamme ydin. Tunnet siis vastuusi ja kannat sen hymyillen. Olet kiinnostunut sekä omasta että asiakkaidemme liiketoiminnasta ja uskot markkinoinnin voimaan saada muutoksia aikaan.

Olet sinut design thinking -suunnitteluprosessin kanssa. Osallistut luovien briiffien rakentamiseen ja kannat huolta ratkaisun sopivuudesta asiakkaan liiketoiminnalliseen haasteeseen.

Vaikka tehtävänäsi on luovan suunnittelun päivittäinen johtaminen, upotat itsekin kädet syvälle konseptitaikinaan ja olet tärkeä tuottava palanen osana suunnittelutiimiä. Nykyisestä resurssiuupelosta johtuen toivomme sinun olevan tekstitaitoinen suunnittelija. Lisää suunnittelijaroolistasi voit lukea täältä.

Ihmisenä olet innostuva ja innostava, eteenpäinpyrkivä, avarakatseinen, positiivinen ja semmoinen kiva.

RADIKAL tekee merkityksellisiä markkinointitekoja. Me uskomme, että kun viestillä on merkitystä sen vastaanottajalle, on sillä merkitystä myös liiketoiminnalle. Me suunnittelemme strategioita, tarinoita ja kohtaamisia. Usein nämä kohtaamiset tapahtuvat jonkun kaupallisen kumppanuuden tai vaikuttajan kautta.

Työkavereiksesi saat joukon kokeneita, osaavia ja taitavia luovia suunnittelijoita sekä soutuveneellisen asiakasvastuullisia.

Tarjoamme tekemisen meiningin, kivat ja osaavat ihmiset, ihanat asiakkaat, jumppakerhon ja jukeboxin. Tyylikäs toimistomme sijaitsee Kalasataman metroaseman ja Teurastamon herkullisten lounaspaikkojen kupeessa.

Esittele itsesi, osaamisesi ja palkkatoiveesi ensin sähköpostitse osoitteeseen: rekry@rdklhelsinki.fi

Toimi nyt, paikkoja on rajoitetusti.

Tomi Koivulehto /kehitysjohtaja +358 40 513 3295